info@koopsschilderwerk.nl

Op zoek naar een betrouwbare Schilder voor al jouw buitenschilderwerk in Groningen? 

Ziet de buitenkant van je huis er niet meer zo mooi uit, simpelweg omdat de muren, de kozijnen, de deuren en/of de dakkapel wel een laagje verf kunnen gebruiken? Dan ben je bij Koops Schilderwerk aan het juiste adres. Deze buitenschilder komt graag bij je langs om de buitenzijde van je woning een grote beurt te geven. Na zijn bezoek ziet je huis er weer als nieuw uit. 

Buitenschilderwerk op hoog niveau

Ik ben al jaren actief als buitenschilder. Door mijn jarenlange ervaring in het schildersvak, kan ik alle soorten buitenschilderwerk op hoog niveau uitvoeren. Zelfs jouw dakkapel wordt professioneel en nauwkeurig geschilderd, zodat deze er weer als nieuw uit ziet. En wil je meerdere kleuren verf met elkaar combineren? Dan help ik als kleurenspecialist je graag de beste combinatie te maken.

Een schilder met aantrekkelijke tarieven

Wil je gebruik maken van de diensten die ik bied, dan hoef je geen groot budget te hebben. Ik werk namelijk voor aantrekkelijke tarieven. Ben je benieuwd naar de kosten van jouw buitenschilderwerk in Groningen? Neem dan contact op met mij. Vraag een offerte aan en je komt er direct achter wat jij moet betalen voor jouw buitenschilderwerk, binnenschilderwerk of behangklus. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je Koops Schilderwerk inhuurt om je huis een grote beurt te geven.

Direct een afspraak maken voor jouw buitenschilderwerk in Groningen

Wil je direct een afspraak maken met mij? Neem dan contact op. Ik zet jouw afspraak al op de korte termijn in de agenda, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw huis met een nieuwe laag verf aan de buitenzijde.

Neem contact met mij op 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op