info@koopsschilderwerk.nl

Laat het buitenschilderwerk van jouw huis in Emmen uitvoeren door een vakman als Koops Schilderwerk

Ziet de buitenzijde van je woning er niet meer zo mooi uit? Dan kun je deze zelf onder handen nemen, maar je kunt er ook voor kiezen een expert als Koops Schilderwerk in de arm te nemen. Ik ben gespecialiseerd in het schilderen van muren, deuren, kozijnen en zelfs dakkapellen en kan ook jouw buitenschilderwerk in Emmen op hoog niveau uitvoeren.

Waarom een vakman inhuren?

Een eenvoudig muurtje kun je zelf nog wel schilderen, maar het schilderen van hoge buitenmuren, beschadigde deuren, kozijnen op de eerste of tweede verdieping van je huis of zelfs een dakkapel, is al een stuk lastiger. Voor dit soort buitenschilderwerk in Emmen kun je beter een expert inhuren. Ik werk niet alleen netjes, maar bovendien snel. Door een expert in te huren, profiteer je van het mooiste eindresultaat en bespaar je bovendien veel tijd. Jij hoeft namelijk niets te doen, maar je huis ziet er na het bezoek van de schilder wel weer als nieuw uit.

De garantie van Koops Schilderwerk

Ik bied een garantie van zes jaar op iedere schilderklus. Laat je jouw muren, kozijnen, deuren en/of dakkapel schilderen door mij, dan heb je de garantie dat je hier minimaal zes jaar vol plezier van hebt.

Voor al jouw verfklussen

Koops Schilderwerk kan al jouw verfklussen op zich nemen. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Meer weten over mijn diensten? Neem dan contact op. Ook als je benieuwd bent naar de kosten van jouw buitenschilderwerk of een afspraak wil maken, kun je contact opnemen. Het aanvragen van een offerte of het direct laten inplannen van een afspraak is altijd mogelijk.

Vraag een offerte aan

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op