info@koopsschilderwerk.nl

Buitenschilderwerk in Drenthe

Iemand nodig voor je buitenschilderwerk in Drenthe? Koop Schilderwerk is altijd in de buurt!

Ben jij op zoek naar de specialist van Drenthe in buitenschilderwerken? Neem contact op met Koops Schilderwerk. Met jaren ervaring en een oog voor detail, wordt jouw schilderklus professioneel uitgevoerd. Naast buitenschilderwerk kan je ook bij mij terecht voor schilderwerk binnenshuis en behangklussen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Er wordt alleen maar gebruikt gemaakt van kwalitatief goede verf. Zo heb jij jarenlange plezier van de opknapbeurt. En tegenwoordig is de verf ook nog eens duurzaam! Goed voor het milieu en extra voordelen voor jou. Daarnaast krijg je zes jaar volledige garantie op iedere verfklus.

Gespecialiseerd schilder

Naast de kwalitatief goede producten die ik gebruik, ben ik zelf natuurlijk gespecialiseerd in verfklussen. Zo weet ik precies welke verf voor welke klus het beste te gebruiken is en kan ik je hierover advies geven. Ook kan je advies geven over de kleur die het beste bij je woning zal passen.

Goede service bij Koops Schilderwerk

Om ervoor te zorgen dat jij echt kunt genieten van de opknapbeurt, kom ik eerst bij je langs. In dit gesprek kan ik bepalen welke verf het beste is voor de klus en kan ik jou helpen met het kiezen van een kleur. Daarna zal ik een offerte op maken. Ga je hiermee akkoord, dan plannen we een afspraak in voor het uitvoeren van de klus. En niet alleen de klus voer ik zorgvuldig uit, ik zorg er ook voor dat ik alles weer netjes opruim. En je krijgt een standaard garantie van zes jaar op de klus.

Neem snel contact op

Heb je vragen of wil je de verfklus door mij laten uitvoeren? Neem dan snel contact met mij op. Dit kan door middel van het contactformulier op de website of bel gerust. Meer informatie over buitenschilderwerk vind je hier.

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op