info@koopsschilderwerk.nl

Als je buitenschilderwerk op hoog niveau wil laten uitvoeren in Assen, neem je contact op met Koops Schilderwerk

Als je jouw muren, kozijnen en/of deuren aan de buitenzijde van je woning een nieuwe lik verf wil geven, moet je hier een aanzienlijk bedrag in investeren. Natuurlijk wil je dat jouw buitenschilderwerk voor deze investering op hoog niveau wordt uitgevoerd. Bij Erik Koops van Koops Schilderwerk heb je de garantie op een geweldig eindresultaat. 

Altijd een geweldig eindresultaat met Koops Schilderwerk

Ik ben al jaren gespecialiseerd in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken. Denk hierbij aan muren in huis, maar ook aan buitenmuren, kozijnen in de buitenlucht, deuren in de buitenlucht en dakkapellen. Ook ben ik gespecialiseerd in het optimaal combineren van verschillende soorten kleuren. Laat je de gehele buitenzijde van je woning onder handen nemen, dan weet je zeker dat de kleuren van het schilderwerk perfect bij elkaar passen. 

Zes jaar garantie op jouw buitenschilderwerk in Assen

Ik ben er van overtuigd dat ik iedere verf- of behangklus op hoog niveau kan uitvoeren. Daarom bied ik een garantie van zes jaar aan op iedere klus die wij op ons nemen. Of je nu alleen je kozijnen laat schilderen of de hele buitenzijde van je woning onder handen laat nemen: je hebt hier bij mij zes jaar garantie op.

Geef je huis op de korte termijn een grote schilderbeurt

Kan jouw huis wel een likje verf gebruiken? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag op de korte termijn bij je langs, om jouw huis een grote beurt te geven. Na mijn bezoek ziet je woning er weer stralend uit, gedurende vele jaren.

Ik wil graag een afspraak maken

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op