info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk is een vakkundige buitenschilder uit de omgeving Hoogeveen

Ik streef naar veel persoonlijk contact met de klant, omdat ik van mening ben dat we hierdoor het best gewenste resultaat kunnen aanbieden. Ik ga geen uitdaging uit de weg als buitenschilder en laat iedere woning in Hoogeveen en omstreken glimmen. Je kunt mij uitnodigen voor bijvoorbeeld het verven van kozijnen, buitenmuren en dakkapellen. Het is goed om te weten dat op iedere verfklus zes jaar volledige garantie zit.

Koops Schilderwerk daagt je graag uit

Ik zie iedere klus als een kunstwerk en vertrek pas als de klant tevreden is. Wil je eens een andere kleur proberen, maar durf je het niet aan? Ik laat je op verschillende manieren kennis maken met andere kleuren. Zo verf ik wel eens een stukje op de muur van jouw woning zodat je kunt zien wat het effect is. Op deze manier krijg je de kans om andere dingen uit te proberen. 

Neem rustig contact op om alle mogelijkheden te bespreken

Bij mij kun je terecht voor een verscheidenheid aan verf- of behangklussen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze twee zaken te combineren. Een complete metamorfose van een woon- of slaapkamer is zeker een optie. Neem gerust contact met mij op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Dit kan door op onderstaande button te klikken.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op