info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk is een vakkundige buitenschilder in de stad Groningen

Als particulier heb je in Groningen voldoende keus voor een buitenschilder. Koops Schilderwerk weet zich te onderscheiden van de rest door een persoonlijke benadering. Een schilderproject is iets persoonlijks, want iedereen heeft zijn eigen ideeën en voorkeuren. Ik ben bij uitstek de buitenschilder die samen met jou tot het mooiste resultaat wil komen van jouw woning in Groningen. 

Koops Schilderwerken voor al jouw verfklussen in de stad Groningen

Ik ben een vakman die goed weet hoe een verfklus in de buitenlucht goed en zorgvuldig geklaard moet worden. Een verfbeurt van kozijnen, dakranden of muren is bij mij in professionele handen. Ook als je een metamorfose wil voor je woonkamer kun je contact opnemen. Naast al het buitenschilderwerk ben ik gespecialiseerd in binnenschilderwerk en behangklussen.  

Twijfel niet langer en neem contact op

Iedere verfklus van mij heeft zes jaar volledige garantie. Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. De afspraak vindt bij je thuis plaats zodat ik meteen kan zien wat er moet gebeuren aan bijvoorbeeld kozijnen of buitenmuren. 

Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op