info@koopsschilderwerk.nl

Zoek je een buitenschilder in Emmen? Koops Schilderwerk is dé specialist!

Koops Schilderwerk is de specialist in Emmen als het om schilderwerk gaat. Ik ben een buitenschilder die de kozijnen, dakranden en muren van jouw huis in Emmen vakkundig kan opknappen. Een persoonlijke aanpak gecombineerd met een beetje lef kenmerken de huisschilder. Ook voor een metamorfose van de woonkamer of een behangklus kun je bij mij terecht. Schroom vooral niet om contact te leggen om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Koops Schilderwerk gebruikt alleen het beste materiaal wat verkrijgbaar is

Door mij als buitenschilder voor je woning in Emmen in te huren, heb je jarenlang plezier van een opknapbeurt. Ik gebruik de beste materialen die verkrijgbaar zijn en zorg ervoor dat de ondergrond waarop geschilderd wordt goed verzorgd is. Het is voor jou goed om te weten dat op iedere verfklus zes jaar volledige garantie zit.  

Koops Schilderwerk streeft naar perfectie

Ik streef naar perfectie en persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ga altijd eerst met jou in gesprek om te komen tot de mooiste oplossing voor kozijnen, dakkapellen en buitenmuren. De wens van de klant staat altijd bovenaan. Neem vandaag nog contact met mij op om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Via de website kun je 24-uur per dag het contactformulier invullen.

Neem contact op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op