info@koopsschilderwerk.nl

Voor een goede buitenschilder in Drenthe moet je bij Koops Schilderwerk zijn

Koops Schilderwerk is er voor iedereen die een buitenschilder zoekt om kozijnen, muren of deuren van een huis in Drenthe te verven. Koops Schilderwerk is een buitenschilder uit Drenthe die zijn vak verstaat. Duurzaamheid is een belangrijk woord voor mij. Ik vind dat jij van iedere verfklus lang plezier moet hebben. Mede daarom geef ik op iedere verfklus zes jaar volledige garantie! 

Kom uit je comfortzone

Je kunt mij ook inhuren voor een verfklus in de slaapkamer, een metafose van de woonkamer en voor allerlei behangklussen. Mensen kiezen snel voor veilige kleuren zoals wit voor hun kozijnen of binnen- en buitenmuren. Ik probeer jouw zintuigen te prikkelen door het gebruik van minder standaard kleuren. Ik zal een klein stukje schilderen, zodat je kan zien wat een andere kleur met de muren of kozijnen doet. Ik wil zo laten zien dat bepaalde kleurcombinaties het huis een nog mooier aanzicht geven dan het 'veilige' wit.

Koops Schilderwerk helpt je inspireren

Als je niet zo goed weet wat je precies wil, zal ik samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Stuur vandaag nog vrijblijvend een bericht via het contactformulier. Voordat een verf- of behangklus begint, houd ik eerst een persoonlijk adviesgesprek met jou. 

Ja ik wil een adviesgesprek!

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op