info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk: de buitenschilder van Assen en omstreken!

Koops Schilderwerk helpt met het realiseren van al jouw verfklussen in de buitenlucht. Ik zal ervoor zorgen dat je de komende jaren veel plezier hebt van de nieuwe verflaag op bijvoorbeeld kozijnen, deuren of buitenmuren. Door mijn jarenlange ervaring ga ik geen enkele klus uit de weg. Samen met jou wordt er bekeken welke kleuren het beste passen bij het huis. Handig om te weten; op iedere verfklus zit zes jaar volledig garantie! 

Bij Koops Schilderwerk is de klant koning

Bij mij is de klant koning, ik neem al je wensen uiterst serieus. Als je niet zo goed weet wat je precies wil, zal ik samen met jou de verschillende kleuren doorlopen. Zo kun je zien hoe bepaalde kleurcombinaties zijn, maar ook de verschillende verfsoorten die gebruikt worden. Als ik klaar ben met het schilderen van de buitenkant van jouw huis, kun je weer jaren vooruit. Het is wel belangrijk om goed te blijven ventileren en het geverfde houtwerk schoon te houden. 

Koops Schilderwerk voor al je klussen

Voor vele verf- of behangklussen kun je bij mij terecht. Ik help je bij onder meer het verven van:

• plafonds
binnenmuren
• vloeren
• kozijnen binnen en buiten
• dakranden

Neem vrijblijvend contact met mij op als je bijvoorbeeld een offerteaanvraag wil doen voor jouw woning in Assen. Bij voorkeur kun je contact met mij opnemen via onderstaande button.

Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op