info@koopsschilderwerk.nl

Buitenmuur verven? Koop Schilderwerk staat voor je klaar

Bij een buitenmuur verven komt meer kijken dan het verven van een binnenmuur. De buitenmuur heeft te maken met verschillende weersinvloeden waar het goed moet tegen worden beschermd. 

Wanneer is de buitenmuur verven mogelijk?

Voor het verven van de buitenmuur moet rekening worden gehouden met de verschillende weersinvloeden. Tussen de 5 en 25 graden Celsius is de perfecte temperatuur om buiten te verven. Het moet uiteraard droog zijn en daarnaast is de luchtvochtigheid ook een belangrijk onderdeel om in de gaten te houden. De buitenmuur kan geverfd worden tot 85% luchtvochtigheid. Als de luchtvochtigheid hierboven zit, dan is de kans groot dat de verf niet goed pakt en het eindresultaat niet zo mooi wordt als verwacht. Over het algemeen zit tussen het voorjaar en het najaar het beste moment om de buitenmuur te schilderen. 

Welke verf moet er gebruikt worden voor het verven van de buitenmuur?

Wat belangrijk is bij het verven van de buitenmuur is dat de ondergrond vet- en vuilvrij moet zijn. Ook het soort verf helpt om vocht tegen te houden. Met het gebruik van de juiste verf, wordt het eindresultaat het mooist. Er zijn veel verschillende soorten verf en daarom adviseer ik u graag persoonlijk voor de juiste verf.  

Buitenkozijnen verven

De buitenmuur geeft natuurlijk een enorm verschil qua uitstraling, maar ook de kozijnen moeten niet vergeten worden. Als de buitenkozijnen geverfd zijn, kan dit ook een wereld van verschil geven voor de uitstraling van het huis. Het is belangrijk voor de kwaliteit van de kozijnen om ze eens per 5 tot 7 jaar te verven. 

Waarom u voor Koops Schilderwerk moet kiezen:

Buitenmuur verven laten uitbesteden

Een buitenmuur verven laten uitbesteden kan bij Koops Schilderwerk. Kwaliteit en service staat bij Koops Schilderwerk voorop. Zo geef ik ook zes jaar garantie op iedere verfklus. Voordat ik aan de slag ga, kom ik eerst nog graag even langs om de wensen te bespreken en u kennis te laten maken met de verschillende verfsoorten die beschikbaar zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak. 
 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op