info@koopsschilderwerk.nl

Buitenmuur schilderen

Jij wilt graag je buitenmuur schilderen, maar je komt er al snel achter dat  een buitenmuur schilderen heel anders werkt dan een binnenmuur. De buitenmuur wordt blootgesteld aan heel veel verschillende  weersinvloeden. Daarom is het goed dat je altijd zorgt dat er goede materialen worden gebruikt om op je buitenmuur aan te brengen.        

Welke verf gebruik voor jouw buitenmuur? 

Ik zorg altijd dat er goede verf gebruikt wordt om aan te brengen op je buitenmuur. Daarnaast zorg ik dat de ondergrond vet- en vuilvrij is.  Daardoor is het eindresultaat op jouw buitenmuur het mooist. Het soort verf helpt ook om vocht tegen te houden en het zorgt ook dat je huis er mooi uitziet.    

Wanneer schilder ik jouw buitenmuur?

Tussen 5 graden Celsius en 25 graden Celsius is de perfecte temperatuur om buiten te verven. Hierdoor haal je alles uit de lak. De mooiste seizoenen met  deze temperaturen lopen van het voorjaar tot het najaar. Maar elk seizoen  en elke maand heeft ook haar eigen luchtkwaliteiten. Daardoor houdt ik de temperatuur en luchtvochtigheid goed in de gaten, daardoor weet ik altijd of het oppervlak vochtig is of niet meer geschikt is om te schilderen. Je kunt een oppervlakte schilderen tot 85% luchtvochtigheid. Als het boven 85% luchtvochtigheid komt, dan zorgt dat het niet goed pakt  en daardoor zal het eindresultaat niet goed zijn.   

Koops schilderwerk kan jou helpen! 

Ik zorg altijd dat ik het juiste en kwalitatief goede materiaal bij me heb. Daarom zou ik jou persoonlijk advies willen geven op het gebied van wat het beste voor jou is. Ik kan jou helpen met de kosten van het schilderen van jouw huis te berekenen, kijken welke kleur op welke mmur het mooist is en jou vertellen wat de trends of must-haves zijn op het gebied van verf.

Voordelen van het schilderen bij Koops Schilderwerk

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op