info@koopsschilderwerk.nl

Onmisbare informatie bij het schilderen van een buitenmuur

Ben je van plan om de buitenmuren van je huis een frisse uitstraling te geven? Dan help ik je graag op weg. Het schilderen van de buitenmuren is een dankbare klus. Het beschermt de muren tegen vocht doorslag en het geeft het huis direct een moderner aanzien. 

Vraag een offerte aan

buiten-schilderen-koopsschilderwerk

Waarom een expert inschakelen

Het verven van buitenmuren is een klus waarvan je wilt dat het een duurzaam resultaat geeft. Zelf ben ik al jaren gespecialiseerd in het verven van diverse ondergronden in de buitenlucht. Zo heb ik al heel wat buitenmuren en dakkapellen naar volle tevredenheid geschilderd. Voordat ik start met een verfklus, bespreek ik eerst de situatie en geef ik een persoonlijk advies. Er dient bijvoorbeeld rekening gehouden te worden met het vochtgehalte in de stenen, iets waar vaak niet bij wordt stilgestaan. Duurzaamheid is bij dit soort klussen erg belangrijk. Het gebruik van ecologische en high-end producten staan bij mij voorop. Ook het kiezen van de verfkleur is een belangrijke beslissing, waarbij ik graag met je meedenk. Het mag dus duidelijk zijn, dat een buitenmuur schilderen de nodige expertise vereist. 

Een expert geeft garantie

Wanneer je ervoor kiest om de buitenmuren te laten schilderen door een expert, dan kies je voor een jarenlange garantie. Als expert weet ik exact wat ik doe en daarom geef ik op iedere verfklus een volledige garantie van maar liefst 6 jaar. Dat geeft de zekerheid dat er niet na twee jaar opnieuw geverfd dient te worden, want dat wil toch niemand? 

Wens je graag meer informatie, neem dan zeker contact met mij op door het invullen van het contactformulier of stuur een e-mail naar info@koopsschilderwerk.nl. Als schilder ben ik actief in de regio Zuidwolde (Drenthe).  

Meer weten? Neem contact met mij op

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op