info@koopsschilderwerk.nl

Duurzaam schildersbedrijf voor binnenschilderwerk

Is je interieur toe aan een nieuw kleurtje en ben je op zoek naar een duurzaam schildersbedrijf voor binnenschilderwerk? Koops Schilderwerk werkt met ecologische verf van hoogwaardige kwaliteit en verricht schilderwerkzaamheden op professionele wijze. Zo blijft de nieuwe kleur op je muren, plafonds, kozijnen en deurposten nog lang mooi en heeft dit een minimale invloed op je ecologische voetafdruk.

Milieuvriendelijk en duurzaam schilderen van je interieur

Het verven van je interieur zoals je muren, kozijnen, maar ook de trapopgang, kan je interieur eenvoudig en effectief een vernieuwd en fris uiterlijk geven. Door te kiezen voor high-end ecologische verf hoeft dit bovendien niet ten koste te gaan van het milieu. Ook voor jezelf is een regelmatige schilderbeurt van belang, want het zorgt ervoor dat de geschilderde oppervlakte makkelijker schoon te houden zijn en geeft schimmels, bacteriën en vuil minder kans om zich te hechten aan de ondergrond. Vertoont de oude verflaag kieren, openstaande naden, of kale plekken? Dan is het hoog tijd voor een schilderbeurt van je interieur.

duurzaam-schildersbedrijf-Zuidwoldeecologisch-schilderwerk-koops-schilderwerk

Binnenschilderwerk volgens jouw persoonlijke wensen

Naast de ecologische eigenschappen van de door mij gebruikte verf, is deze hoogwaardig van kwaliteit. Dat betekent dat deze de juiste transparantie of dekking heeft en slijt- en krasvast is. Zo is de volgende schilderbeurt minder snel aan de orde. Wil je daarnaast advies voor het kleurgebruik in de ruimte die je laat schilderen? Dan kan ik je op grond van mijn jarenlange ervaring goed adviseren in kleur, waardoor het duurzame schilderwerk het gewenste effect heeft op je interieur. Van modern en eigentijds, tot klassiek of traditioneel.

Duurzaam schildersbedrijf voor binnenschilderwerk in Hoogeveen

Bij Koops Schilderwerk krijg je zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. Hiermee krijg je van mij de garantie dat het om echt duurzaam schilderwerk gaat. Naast milieuvriendelijk schilderen binnenshuis help ik je graag ook met een ecologische verfbeurt aan de buitenkant van de woning en met behangwerk. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier, of vraag een offerte aan. Als duurzaam schildersbedrijf voor binnenschilderwerk voorzie ik jouw interieur graag van een frisse verflaag.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op