info@koopsschilderwerk.nl

Binnenschilderwerk in Groningen: op hoog niveau door een ervaren huisschilder 

Het unieke van verf in huis, is dat een lik verf je interieur direct heel anders kan laten ogen. Je kunt de sfeer in een ruimte compleet veranderen door een enkele wand te schilderen. Dit betekent dat je jouw interieur een complete make-over kunt geven, enkel en alleen door in een ervaren schilder te investeren.

Wil je dat jouw schilderwerk op hoog niveau wordt uitgevoerd? Besteed je klus dan uit aan mij, een ervaren huisschilder uit de omgeving die ook werkt met ecologische verf

Vraag een offerte aan

Voor al je schilderwerk in huis 

Door mijn jarenlange ervaring in het vak, kan ik alle schilderklussen op hoog niveau uitvoeren. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten verf ik muren uiterst nauwkeurig. En heb je specifieke eisen voor jouw schilderwerk in huis? Dan mag je deze altijd aan me doorgeven. Ik zal er alles aan doen om het eindresultaat van het schilderwerk volledig aan jouw wensen, eisen en verwachtingen te laten voldoen. 

Altijd een duurzaam resultaat 

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Dit wil zeggen dat ik het een absolute must vind dat jij lang kunt genieten van mijn schilderwerk. Ik bied dan ook altijd een garantie op mijn schilderklussen. Niet van één of twee jaar, maar standaard van maar liefst zes jaar. Dit betekent dat je bij mij gegarandeerd zes jaar plezier hebt van jouw geschilderde muren, kozijnen en/of deuren. 

Persoonlijk advies nodig? Neem dan contact op

Je hebt al besloten dat je je interieur een make-over wil geven met een lik verf of behang, maar je weet nog niet zo goed welke kleur jouw muur of muren dan moeten krijgen. Heb je hulp nodig om de juiste kleurkeuze te maken? Neem dan gerust contact op, want ik geef je graag advies.

Vraag om advies Contact opnemen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op