info@koopsschilderwerk.nl

Binnenschilderwerk in Drenthe? Koops Schilderwerk geeft je interieur een geweldige make-over 

Ben je niet meer tevreden over je interieur? Dan kun je je huis een make-over geven. Dit kun je doen door nieuwe meubels en/of woonaccessoires te bestellen, maar een andere kleur op de muur maakt ook veel verschil. Of je jouw muur nu zwart, grijs, bruin, rood of blauw wil schilderen: ik sta voor je klaar. Als het om binnenschilderwerk in Drenthe gaat, ga ik geen enkele uitdaging uit de weg. 

Vraag een offerte aan

Kleuradvies van een expert 

Sommige mensen weten precies welke kleur die witte muur in huis moet krijgen. Andere mensen hebben wel een idee, maar weten niet precies welke kleur het beste bij hun interieur past. Hoor jij bij deze laatste groep? Dan kun je alsnog een afspraak maken met mij. Ik geef je namelijk graag geheel vrijblijvend kleuradvies, zodat we samen de perfecte kleur voor jouw vernieuwde interieur kunnen kiezen. 

Gegarandeerd jaren plezier van je investering 

Als je een schilder inhuurt om een wand te laten schilderen, verwacht je wel dat je hier vele jaren plezier van hebt. Ik vind het ook belangrijk dat je jaren plezier hebt van mijn dienstverlening. Daarom bied ik altijd zes jaar garantie op een verfklus. Of je nu een enkele wand laat schilderen of je hele huis laat verven: bij mij krijg je altijd zes jaar garantie op het schilderwerk. Meer informatie over mijn garantie? Neem dan gerust contact op. 

Liever behang? Ik sta voor je klaar 

Ben je niet zo van de verf, maar geef je jouw interieur liever een make-over met een mooi behangetje? Dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Ik ben namelijk niet alleen gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, maar kan ook een behangklus op mij nemen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Neem contact met mij op Vraag een offerte aan

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op