info@koopsschilderwerk.nl

Koops Schilderwerk voor grote of kleine behangklussen

Het behangen van de wanden in je interieur zorgt voor een moderne en warme uitstraling. Schakel Koops Schilderwerk in voor grote of kleine behangklussen met alle soorten behang. Door mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van behangen ben je verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat. Door je interieur te behangen zorg je eenvoudig voor een compleet nieuwe en frisse look.

Ruime keuze in kleuren en patronen

Met behang kun je alle kanten op. Zo kun je jouw interieur voorzien van een klassiek behang met een herhalend patroon, maar ook van een grote moderne print of foto. Daarnaast kan behang ook dienen als ondergrond, zoals soms het geval is bij vliesbehang. Hiermee zorg je zonder stuken eenvoudig en snel voor een egale ondergrond om schilderwerk op te verrichten. Vervolgens kunnen de wanden en eventueel het plafond in de gewenste kleur worden geschilderd.

behang-geelbehanger-gezocht-Zuidwolde

Behangen op grote schaal of van een enkele muur

Behang is onderhoudsvrij en je hebt naast de keuze voor tal van kleuren ook de mogelijkheid om te kiezen voor een patroon of print. Is behang eenmaal beschadigd, dan is het niet bij te werken. Het is dan ook verstandig om eerst na te gaan of de ruimte die je wilt behangen zich hiervoor leent. Tegenwoordig zijn er gelukkig stevige behangsoorten zoals vliesbehang, dat uit twee lagen bestaat en goed tegen een stootje kan. Naast het behangen van een muur zijn ook het behangen van het trapgat, hoge muren of andere grote oppervlakken geen probleem voor Koops Schilderwerk.

Laat behangklussen in Hoogeveen uitvoeren door Koops Schilderwerk

Heb je gewoon geen zin in een grote behangklus, of wil je luchtbellen, scheve banen en onderbroken patronen op de muur voorkomen? Schakel dan Koops Schilderwerk in voor het behangen van je muren. Naast behang kun je overigens ook bij me terecht voor schilderwerk binnen en buiten met o.a. ecologische verf. Neem vrijblijvend contact met me op via het formulier op de website, of vraag vandaag nog een offerte aan. Koops Schilderwerk voor grote of kleine behangklussen, met een traditioneel doch eigentijds eindresultaat.

contact opnemen vrijblijvende offerte aanvragen

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op