info@koopsschilderwerk.nl

Behangen uitbesteden

Wil je de muren behangen, maar heb je geen tijd of zin in de klus of laat je het liever uitvoeren door een vakman? Laat behangen uitbesteden en kies voor Koops Schilderwerk. Met onze jarenlange ervaring veranderen we binnen een handomdraai de uitstraling van jouw woning. 

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Koops Schilderwerk is niets te gek en er zijn eindeloos veel mogelijkheden in het laten behangen van de woning. Vlies-, papier-, vinyl-, glasvezel-, textiel- en fotobehang is allemaal mogelijk. Naast het behangen van de woning is het ook mogelijk het schilderwerk in de woning te verzorgen. Het schilderen van o.a. muren, (buiten)kozijnen, houtwerk valt allemaal binnen onze specialiteit. Zo kan je ervoor kiezen om een kleine verandering in de woning te laten doen of de woning een complete make-over te geven. 

Behangen uitbesteden

Behangen is een erg precies werkje door patronen of foto's goed op elkaar te laten aansluiten. Ook bubbels onder het behang en vlekken van de lijm kunnen voor veel irritatie zorgen. Door Koops Schilderwerk in te huren voor jouw behangklus, ben je verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat. In een kennisgesprek kunnen alle wensen besproken worden zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Trapgat laten behangen

Geen klus is ons te moeilijk. Zelfs het trapgat laten behangen kan bij Koops Schilderwerk. Het behangen van het trapgat is een lastige klus omdat de eigen veiligheid natuurlijk voorop staat. Zelfs als je geen doorsnee trapgat hebt, kunnen wij jouw trapgat behangen zoals jij wilt. 

Meer informatie over behangen laten uitbesteden

Wil jij jouw woning een make-over geven met nieuw behang? Heb je geen zin of tijd om te behangen? Laat je het liever uitvoeren door een vakman? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en meer informatie. We zijn werkzaam in de provincies Drenthe en Groningen.
 

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op