info@koopsschilderwerk.nl

Wat is de beste periode en temperatuur voor buitenschilderwerk?

Heb je plannen om je huis aan de buitenzijde te gaan schilderen? Dan is het goed om te weten wanneer je dit het beste kunt doen. Vanwege mijn jarenlange ervaring, weet ik wanneer ik een project kan starten, om een duurzaam en highend resultaat af te leveren. 

Meer weten?

buiten-schilderen-koopsschilderwerkbuitenschilderwerk-koopsschilderwerk

Wanneer start je een professioneel buitenverf project

Buitenschilderwerk is een klus die vraagt om precisie en optimale omstandigheden. Zo dien je rekening te houden met de luchtvochtigheid en de temperatuur. Is de luchtvochtigheid te hoog, dan is de droogtijd langer en wordt het glazuren van de verf vertraagd. Dit zelfde geldt voor een te lage temperatuur. Zo is het niet aan te raden om buiten te schilderen bij een temperatuur onder de 10 graden. Voor het Nederlandse klimaat komt dat uit op een ideale verfperiode van half april tot half oktober. 

Verder is de dauw een funeste factor om buitenschilderwerk professioneel af te kunnen leveren. Ik raad daarom af om heel vroeg op de dag te starten met schilderen. Hetzelfde geldt voor intredende dauw in de avond. 

Kies je voor garantie, dan kies je voor Koops Schilderwerk

Wanneer ik een verfklus oplever, dan krijg je altijd 6 jaar volledige garantie. Ik werk namelijk: 

Je mag van mij een fris en modern resultaat verwachten, dat net even anders is dan normaal. 

Wens je graag meer informatie, neem dan contact met mij op via het contactformulier of via de e-mail info@koopsschilderwerk.nl

Meer weten? Vraag een offerte aan

Diensten

binnen schilderwerk buiten schilderwerk

Koops Schilderwerk denkt mee over de mogelijkheden

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Persoonlijk advies en duurzaamheid kenmerken mij. Voordat we met een verf- of behangklus van start gaan, houd ik altijd een gesprek met jou om zo tot de mooiste oplossingen te komen voor de buitenmuren, de woonkamer of de slaapkamer.

Omdat er talloze mogelijkheden zijn, laat ik je kennismaken met verschillende kleuren en materialen om zo tot de ideale samenstelling te komen. Ik geef zes jaar volledige garantie op iedere verfklus. 

Neem contact op